Aanschafwaarde boven € 50,00

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Deze kosten bedragen € 6,95 per pakket. U krijgt van ons een retour-etiket. Deze hoeft u alleen nog maar te scannen bij een PostNL kantoor waarna de track- en trace in werking treed.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag (minus de portokosten) binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Speciaal bestelde of voor u op maat gemaakte producten

Producten die u via deze webwinkel koopt en voor u, met de door u ingevoerde specificatie gemaakt, worden kunnen wij helaas niet terug aannemen. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief. U moet hierbij denken aan het in orde maken van rackets (bespanningen), het bedrukken van shirts enz.

Aanschafwaarde onder de € 12,50

Door de enorme prijsverlaging op artikelen uit de OUTLET is het niet mogelijk artikelen onder dit bedrag te retourneren.

Voorwaarden herroepingsrecht voor de thuiswinkel/webwinkel bij levering aan consumenten

Deze algemene voorwaarden zijn samengesteld door de Nederlandse Thuiswinkelorganisatie in overleg met de Consumentenbond.